Prøv Dette Gode Råd For Søkemotoroptimalisering


Ikke bli sint på tiden du sløser med å finne det du vil på Internett, lær hva du trenger å vite for å optimalisere søket ditt på en søkemotor. Denne artikkelen vil gi deg den informasjonen du trenger for å faktisk kunne finne det du leter etter på Internett.

Ingenting vil få deg i trøbbel med søkemotorer raskere enn å plagiere innhold for nettstedet ditt. Så vær alltid sikker på at innholdet du skriver eller godtar fra andre forfattere er 100% originalt og ikke finnes andre steder på nettet. Hvis du eller din bidragsyter skriver om en artikkel, må den bearbeides fullstendig. Temaet kan være det samme, men ordlyden kan ikke.

Å legge til nytt innhold på nettstedet ditt regelmessig er en fin måte å forbedre rangeringene for søkemotoren din. Dette er fordi nytt og nytt innhold gjør at nettstedet ditt virker mer relevant for søkemotorer. Å ha nytt innhold gjør at nettstedet ditt virker mer relevant for brukerne, noe som vil øke sjansene for at folk kobler til det, noe som også vil forbedre søkemotorrangeringen.

Når du først starter et nettsted, må du unngå å bruke underdomener. Google behandler underdomener som sitt eget nettsted for å tildele dem PageRank. Kataloger fra hovedsiden har imidlertid samme PageRank som morsiden. Dette betyr for eksempel at mysite.com/store vil ha samme PageRank som mysite.com, men store.mysite.com ikke.

Inkluder nyttige eksterne lenker på nettstedet ditt. Antall utgående lenker kan positivt påvirke nettstedets søkemotorrangering, men sørg for at sidene du lenker til er relevante og søkemotorer optimalisert selv. Det er også best å lenke til relaterte nettsteder, men ikke direkte konkurrenter, da du ikke vil miste potensielle kunder i et forsøk på å øke søkemotorrangeringen.

Finn søkeordene dine. Søk gjennom andre nettsteder for å finne ut hvilke søkeord som mest sannsynlig vil koble til nettstedet ditt. Bruk denne informasjonen til å planlegge nøkkelordene du vil bruke for å øke volumet til nettstedet ditt. Jo bedre kamper du har, desto mer sannsynlig vil du være å øke besøkende.

Studer demografien til det tiltenkte publikum, og finn ut hvor de søker. Hvis dine tiltenkte lesere pleier å bruke en søkemotor fremfor en annen, kan det være best å fokusere på å få oppmerksomheten til den søkemotoren fremfor andre. Ikke bare for at du må vurdere søkemotorene selv, er det også veldig nyttig hvis du optimaliserer for de som leter etter informasjon i din nisje.

Hold deg etisk. Mange nettsteder bruker det som kalles «Black Hat» -taktikk, noe som betyr at de bruker uetisk praksis for å hoppe nettstedene sine opp på søkelister. Disse inkluderer nøkkelordstopp, «Døråpningssider» og mange andre. Hold deg unna disse, for hvis en søkemotor innser at du bruker dem, vil de sannsynligvis utestenge nettstedet ditt fra sidene.

Med alle de milliardene resultatene du kan få mens du prøver å søke på en søkemotor, ville det ikke vært fint å finne det du lette etter rett utenfor flaggermusen? Bruk kunnskapen du har fått fra denne artikkelen for å få de resultatene du leter etter!

Om Søkemotoroptimalisering