Hvordan Bruke SEO?

Suksessen til et nettsted er drevet av mengden mennesker som besøker nettstedet. Dette gjelder spesielt for nettsteder som tilbyr betalingstjenester eller produkter for salg. For at flere kan besøke nettstedet, har de en god rangering av søkemotorer. Optimalisering av søkemotorer brukes til å forbedre denne rangeringen. For tips om optimalisering av søkemotorer, les denne artikkelen.

Å vite verdien av forskjellige domeneslutter er en god måte å hjelpe til med søkemotoroptimalisering. For eksempel kan du fokusere på å prøve å få lenker fra .edu-nettsteder, ved å skrive innhold skreddersydd for dem eller gjøre dem oppmerksomme på nettstedet ditt, ettersom søkemotorer gir dem mer vekt enn andre slutter, som .com eller .org.

Å ha relevante, søkeordorienterte sidetitler er en av de beste SEO-strategiene. Ved å velge titler som nøyaktig beskriver siden din, er du bedre i stand til å informere menneskelige søkere og web-crawlere om innholdet på nettstedet ditt. Dette vil naturlig øke trafikken din ettersom folk bedre kan finne nettstedet ditt når de søker etter din spesielle nisje.

Når du optimaliserer nettstedet ditt for Google, må du ikke bruke «semi spam» -kopi. Nylige endringer i Google-algoritmer straffer ikke bare åpenbar spam (f.eks. «Få X @ naX fra 0 verseas»), men også innhold av lav kvalitet som ikke har noe annet formål enn å lede besøkende til et nettsted. Artikler spunnet av datamaskiner er et godt eksempel på denne typen innhold.

For å optimalisere søkemotoren din, unngå å bruke navigasjonsmenyer som bruker JavaScript, skjemaer eller CSS. Disse typer navigasjonsmenyer kan ikke gjennomsøkes av søkemotordderkopper. Hvis du må bruke en av disse typene navigasjonsmenyer, må du duplisere nettstednavigasjonen din, som vanlige hyperkoblinger, i bunnteksten på hver side.

Mens du kan ansette noen til å håndtere SEO-arbeidet ditt, kan du også enkelt lære hvordan du gjør det. Du har tilgang til et bredt spekter av ressurser for å hjelpe deg underveis. Les mange bøker sammen med artikler som snakker om emnet.

Bruk Javascript hvis du vil, men noen crawlere vil ikke se det. Du kan fortsatt velge å bruke Java. Bare vær oppmerksom på at det er noen søkemotorer som kanskje ikke finner det like lett som andre.

Valider alltid HTML-koden til nettstedet ditt hvis du er seriøs om søkemotorens ytelse. Ødelagt HTML kan forhindre søkemotorer fra å indeksere hele innholdet på nettstedet ditt. Selv et nettsted som ser ut til å fungere uten problemer, kan ha ødelagt kode. Nettstedsbyggingsprogrammer eller gratis onlineverktøy kan inspisere nettstedets HTML og validere at alt fungerer som det skal.

For å få best mulig resultat av indeksering av søkemotorer, lærer gode nettredaktører de mer eksotiske HTML-triksene som forhindrer søkemotorer i å feilsøke nettstedene sine. HTML-alternativer som den kanoniske koden og 301-viderekoblingen eksisterer, slik at webansvarlige kan være sikre på at søkemotorer tilordner all sin gunstige rangering til riktig, primært nettsted.

Som nevnt før, er et nettsteds suksess drevet av mengden mennesker som kommer til nettstedet, spesielt når det gjelder nettsteder med betalingstjenester eller produkter. Nettsteder trenger en god rangering av søkemotoren for at flere kan besøke dem. Ved å bruke tipsene om optimalisering av søkemotoren fra denne artikkelen, kan du forbedre rangering av nettstedet ditt.